6972746746 Επανομή, Θεσσαλονίκη lamprostsoukas4@gmail.com

SUPER CLEANER
Συνεργείο Καθαρισμού - Καθαρισμός Πολυκατοικιών - Καθαρισμός Σπιτιών - Καθαρισμός Τζαμιών - Καθαρισμός Σχολείων - Καθαρισμός Γραφείων - Εποχιακές Εργασίες Κήπου - Διαμόρφωση & Περιποίηση Κήπου - Θεσσαλονίκη


Η SUPER CLEANER, με έδρα την Επανομή Θεσσαλονίκης, προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης κήπων από το 2013. Εξυπηρετούμε τόσο επαγγελματίες όσο και ιδιώτες, με επαγγελματισμό, ειλικρίνεια, σωστή δουλειά και λογικές τιμές.
Αναλαμβάνουμε την καθαριότητα πολυκατοικιών, κτιρίων, σπιτιών και επαγγελματικών χώρων. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν: Αρχικός καθαρισμός γραφείων, Αρχικός καθαρισμός επαγγελματικών χώρων, Καθαρισμός τζαμιών, Καθαρισμός σχολείων, Καθαρισμός δημόσιων υπηρεσιών, Καθαρισμός πολυκατοικιών, Εξωτερικοί καθαρισμοί, Καθαρισμός οικοπέδου, Αρχικοί καθαρισμοί οικοδομών & χώρων, Τακτικοί καθαρισμοί επαγγελματικών χώρων. Οι εξειδικευμένοι κηπουροί μας αναλαμβάνουν τη διαμόρφωση και την περιποίηση κήπων, προσφέροντας: Εποχικές εργασίες κήπου, Γκαζόν, Φύτεμα καλλωπιστικών φυτών, Κλάδεμα δέντρων, Κοπή χόρτων, Διαμόρφωση δέντρων, Εξειδικευμένες Υπηρεσίες.
Στόχος μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη μέσα από την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Παραδίδουμε τη δουλειά μας σε σύντομο χρονικό διάστημα, επιτυγχάνοντας όχι μόνο όμορφα αποτελέσματα αλλά και σε δελεαστικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε την ιδανική λύση για εσάς! Η SUPER CLEANER είναι εδώ για να διατηρήσει τον χώρο σας καθαρό και τον κήπο σας πανέμορφο.

 

Καθαρισμοί Επαγγελματικών Χώρων

Καθαρισμοί Επαγγελματικών Χώρων

Αναλαμβάνουμε τακτικούς καθαρισμούς σε επαγγελματικούς χώρους, γραφεία, σχολεία και δημόσιες υπηρεσίες, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση για τη διατήρηση του χώρου σας σε άριστη κατάσταση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καθαρισμός Πολυκατοικιών

Καθαρισμός Πολυκατοικιών

Κατανοούμε πλήρως τη σημασία του καθαρού και περιποιημένου περιβάλλοντος για την ποιότητα ζωής των κατοίκων και τη συντήρηση της αξίας του ακινήτου σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καθαρισμός Σπιτιών

Καθαρισμός Σπιτιών

Η ομάδα μας αποτελείται από εκπαιδευμένους και έμπειρους καθαριστές, που φροντίζουν κάθε γωνιά του σπιτιού σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εποχικές Εργασίες Κήπου

Εποχικές Εργασίες Κήπου

Κατανοούμε πόσο σημαντικός είναι ο κήπος για την αισθητική και την ηρεμία του χώρου σας, και είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι θα ανθίσει σε κάθε εποχή του χρόνου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φύτεμα Καλλωπιστικών Φυτών

Φύτεμα Καλλωπιστικών Φυτών

Σε συνεργασία με ειδικούς του κλάδου, σας προτείνουμε και επιλέγουμε φυτά που ταιριάζουν ιδανικά στον χώρο σας και στις ατομικές προτιμήσεις σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κλάδεμα Δέντρων

Κλάδεμα Δέντρων

Οι ειδικοί μας κηπουροί αναλαμβάνουν το κλάδεμα των δέντρων σας με επαγγελματισμό και σεβασμό προς την φύση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ