6972746746 Επανομή, Θεσσαλονίκη lamprostsoukas4@gmail.com
hero image


 

Super Cleaner
Συνεργείο Καθαρισμού - Καθαρισμός Πολυκατοικιών - Καθαρισμός Σπιτιών - Καθαρισμός Τζαμιών - Καθαρισμός Σχολείων - Καθαρισμός Γραφείων - Εποχιακές Εργασίες Κήπου - Διαμόρφωση & Περιποίηση Κήπου - Θεσσαλονίκη

 

Η SUPER CLEANER είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα του καθαρισμού και της συντήρησης κήπων από το 2013, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε επαγγελματίες και ιδιώτες στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Η Εταιρεία μας:

  • Επαγγελματισμός: Στη SUPER CLEANER, δεσμευόμαστε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επαγγελματισμού, συνδυάζοντας την εμπειρία μας με τη συνεχή εκπαίδευση για την υιοθέτηση των πιο σύγχρονων μεθόδων καθαρισμού και συντήρησης κήπων.
  • Ειλικρίνεια: Η ειλικρίνεια είναι βασική αξία για εμάς. Συνεργαζόμαστε με εσάς με ανοιχτό μυαλό και ειλικρίνεια για να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και να παρέχουμε τις κατάλληλες λύσεις.
  • Σωστή Δουλειά: Η ποιότητα του καθαρισμού και η συντήρηση των κήπων είναι η κύρια μας προτεραιότητα. Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένο εξοπλισμό και πιστοποιημένα προϊόντα για να εξασφαλίσουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.
  • Λογικές Τιμές: Στην SUPER CLEANER πιστεύουμε ότι ο καθαρισμός και η συντήρηση κήπων πρέπει να είναι προσιτά για όλους. Προσφέρουμε λογικές τιμές που αντανακλούν την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας μέσω της παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε σύντομο χρονικό διάστημα, με εντυπωσιακά αποτελέσματα και σε δελεαστικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε την ιδανική λύση για εσάς!

 

 

     
     
 

Υπηρεσίες Καθαρισμού:
Αρχικός Καθαρισμός Γραφείων
Αρχικός Καθαρισμός Επαγγελματικών Χώρων
Καθαρισμός Τζαμιών
Καθαρισμός Σχολείων
Καθαρισμός Δημόσιων Υπηρεσιών
Καθαρισμός Πολυκατοικιών
Εξωτερικοί Καθαρισμοί
Καθαρισμός Οικοπέδου
Αρχικοί Καθαρισμοί Οικοδομών & Χώρων
Τακτικοί Καθαρισμοί Επαγγελματικών Χώρων

Υπηρεσίες Συντήρησης Κήπων:
Εποχικές Εργασίες Κήπου
Γκαζόν
Φύτεμα Καλλωπιστικών Φυτών
Κλάδεμα Δέντρων
Κοπή Χόρτων
Κηπουρός
Διαμόρφωση Δέντρων
Περιποίηση Φράχτη