6972746746 Επανομή, Θεσσαλονίκη lamprostsoukas4@gmail.com
hero image


 

Καθαρισμός Σπιτιών
Super Cleaner - Συνεργείο Καθαρισμού - Καθαρισμός Πολυκατοικιών - Καθαρισμός Τζαμιών - Καθαρισμός Σχολείων - Καθαρισμός Γραφείων - Εποχιακές Εργασίες Κήπου - Διαμόρφωση & Περιποίηση Κήπου - Θεσσαλονίκη

 

Η εταιρεία μας, με έδρα στην επανομή Θεσσαλονίκης, είναι αφιερωμένη στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών τακτικού καθαρισμού για τα σπίτια σας. Κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς να έχετε ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον, και γι' αυτό είμαστε εδώ για να φροντίσουμε τον χώρο σας με αγάπη και επαγγελματισμό.

Υπηρεσίες Τακτικού Καθαρισμού Σπιτιών
Στην SUPER CLEANER, αναλαμβάνουμε τη φροντίδα του σπιτιού σας, προσφέροντας:

  • Εξειδικευμένους Καθαριστές: Η ομάδα μας αποτελείται από εκπαιδευμένους και έμπειρους καθαριστές, που φροντίζουν κάθε γωνιά του σπιτιού σας.
  • Προσαρμοσμένο Πρόγραμμα Καθαρισμού: Δημιουργούμε ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα καθαρισμού, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.
  • Χρήση Οικολογικών Προϊόντων: Συνεργαζόμαστε με πιστοποιημένους προμηθευτές οικολογικών προϊόντων, εξασφαλίζοντας όχι μόνο τον καθαρισμό αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος.
  • Υπηρεσίες Επιπλέον Φροντίδας: Προσφέρουμε επιπλέον υπηρεσίες όπως πλύσιμο παραθύρων, καθαρισμός χαλιών και άλλες ειδικές αιτήσεις καθαρισμού.
  • Εγγυημένη Ιδιωτικότητα και Ασφάλεια: Κατανοούμε τη σημασία της ιδιωτικότητας σας, και εγγυόμαστε ότι όλοι οι καθαριστές μας τηρούν υψηλά πρότυπα ασφάλειας.

Εάν ψάχνετε για μια αξιόπιστη εταιρεία καθαρισμού σπιτιών στη Θεσσαλονίκη, η SUPER CLEANER είναι εδώ για να φροντίσει τον χώρο σας, ώστε εσείς να απολαμβάνετε τον ελεύθερο χρόνο σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κανονίσουμε τον τακτικό καθαρισμό που ταιριάζει στις ανάγκες σας!