6972746746 Επανομή, Θεσσαλονίκη lamprostsoukas4@gmail.com
hero image


 

Φύτεμα Καλλωπιστικών Φυτών
Super Cleaner - Συνεργείο Καθαρισμού - Καθαρισμός Πολυκατοικιών - Καθαρισμός Τζαμιών - Καθαρισμός Σχολείων - Καθαρισμός Γραφείων - Καθαρισμός Σπιτιών - Εποχικές Εργασίες Κήπου - Διαμόρφωση & Περιποίηση Κήπου - Θεσσαλονίκη

 

Στην Επανομή Θεσσαλονίκης, η SUPER CLEANER αναλαμβάνει να μεταμορφώσει τον κήπο σας σε έναν παράδεισο καλλωπισμού με επαγγελματική φροντίδα και αγάπη για τη φύση. Κατανοούμε πόσο σημαντικά είναι τα καλλωπιστικά φυτά για την αισθητική του χώρου σας και είμαστε εδώ για να φροντίσουμε να ανθίζουν με τον καλύτερο τρόπο.

Υπηρεσίες Φύτεματος Καλλωπιστικών Φυτών

  • Επιλογή Εξαιρετικών Φυτών: Σε συνεργασία με ειδικούς του κλάδου, σας προτείνουμε και επιλέγουμε φυτά που ταιριάζουν ιδανικά στον χώρο σας και στις ατομικές προτιμήσεις σας.
  • Επαγγελματικός Σχεδιασμός Κήπου: Δημιουργούμε εξατομικευμένους σχεδιασμούς κήπων που συνδυάζουν αρμονικά τα καλλωπιστικά φυτά με τον υπόλοιπο χώρο.
  • Φύτεμα και Φροντίδα: Οι έμπειροι κηπουροί μας αναλαμβάνουν το φύτεμα με προσοχή και τη φροντίδα για να διασφαλίσουν ότι τα φυτά αναπτύσσονται υγιή και εντυπωσιακά.
  • Συντήρηση και Περιποίηση: Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση των καλλωπιστικών φυτών σας, περιλαμβάνοντας πότισμα, λίπανση και κάθε άλλη απαραίτητη φροντίδα.
  • Σύμβουλοι για την Περαιτέρω Ανάπτυξη: Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε συμβουλές για την περαιτέρω ανάπτυξη του κήπου σας, ώστε να διατηρείτε την ομορφιά του.

Εάν επιθυμείτε έναν κήπο που θα εκπέμπει ομορφιά και θα σας χαρίζει στιγμές χαλάρωσης, η SUPER CLEANER είναι η εταιρεία που θα φροντίσει να πραγματοποιηθεί αυτό το όνειρο. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ιδέες και τα σχέδια σας για έναν κήπο που θα κλέψει τις εντυπώσεις!