6972746746 Επανομή, Θεσσαλονίκη lamprostsoukas4@gmail.com
hero image


 

Εποχικές Εργασίες Κήπου
Super Cleaner - Συνεργείο Καθαρισμού - Καθαρισμός Πολυκατοικιών - Καθαρισμός Τζαμιών - Καθαρισμός Σχολείων - Καθαρισμός Γραφείων - Καθαρισμός Σπιτιών - Διαμόρφωση & Περιποίηση Κήπου - Θεσσαλονίκη

 

Στην Επανομή Θεσσαλονίκης, η SUPER CLEANER αναλαμβάνει τη φροντίδα του κήπου σας με επαγγελματισμό και αγάπη για τη φύση. Κατανοούμε πόσο σημαντικός είναι ο κήπος για την αισθητική και την ηρεμία του χώρου σας, και είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι θα ανθίσει σε κάθε εποχή του χρόνου.

Υπηρεσίες Εποχικών Εργασιών και Συντήρησης Κήπων

  • Φροντίδα Φυτών και Λουλουδιών: Αναλαμβάνουμε την περιποίηση και την ανάπτυξη των φυτών και των λουλουδιών σας, δίνοντάς τους την προσοχή που χρειάζονται για να ακτινοβολούν ζωντάνια.
  • Κοπή Χόρτων και Φροντίδα Γκαζόν: Η ομάδα μας προσφέρει υπηρεσίες κοπής χόρτου και φροντίδας γκαζόν, διατηρώντας τον κήπο σας πάντα προσεγμένο.
  • Κλάδεμα Δέντρων και Διαμόρφωση Φυτών: Το κλάδεμα δέντρων και η διαμόρφωση των φυτών γίνονται επαγγελματικά και με προσοχή, προσφέροντας σχήμα και υγεία.
  • Συντήρηση Πράσινων Εκτάσεων: Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση πράσινων εκτάσεων, διατηρώντας την ομορφιά και τη φυσική ισορροπία του περιβάλλοντος σας.
  • Εποχιακές Εργασίες: Από τη συλλογή φύλλων το φθινόπωρο μέχρι την προετοιμασία για την άνοιξη, αναλαμβάνουμε όλες τις εποχικές εργασίες με επιμέλεια και εμπειρία.

Η SUPER CLEANER προσφέρει περισσότερα από απλούς καθαρισμούς - φροντίζουμε για τον πράσινο κήπο σας όπως θα φρόντιζε η ίδια η φύση. Εάν αναζητάτε εξειδικευμένες υπηρεσίες για τον κήπο σας στη Θεσσαλονίκη, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Είμαστε εδώ για να φέρουμε τη φύση στον κήπο σας!